• Post&Beam
Logs

Zelf uw woning bouwen! Dat is een unieke ervaring waar menige voorgangers trots op zijn. Wij geven de juiste instructie en begeleiden de bouw tot het einde.

De logs komen op maat uit Finland en zijn uniek genummerd. Bij alle startwerkzaamheden geven wij een toelichting en doen wij het voor: het plaatsen van de houtskeletbouwdelen, van de kozijnen, het stapelen van de logs, etc. Zo staat u er niet alleen voor en weet u dat het goed gebeurd. Met de juiste instructie en bouwbegeleiding van ons, de expertise door ons ruim 45 jarige bestaan en overzichtelijke tekeningen kunt u veel geld besparen door het casco zelf te stapelen. Naast de financiële besparing is de behaalde voldoening onbeschrijfelijk. Wie kan nu eenmaal zeggen zijn eigen woning te hebben gebouwd?

Houten woning 8013
logbouw Finnhouse 3802

Casco bouwen:

Casco bouwen betekent dat de woning wind- en waterdicht is. In grote lijnen maken we de fundering en de vloer, plaatsen we de constructieve binnen- en buitenwanden, de buitenkozijnen monteren we en het dak inclusief de dakbedekking. Bij ons wordt ook de buitenbekleding en afwerking van de buitenkozijnen gerealiseerd. De woning is van buiten dus geheel af. Alleen binnen moeten er nog werkzaamheden worden verricht, zoals de installaties en de afbouw zoals stuken, tegelen, gipsplaten aanbrengen etc.

Sleutelklare woning:

Een sleutelklare woning is instap klaar. Alles is uitgevoerd, behalve de keuken, de vloerafwerking (tegels, vloerbedekking, parket etc) en het binnenschilderwerk. Het tegelwerk in de badkamers en toiletten, het sanitair, de electra en andere installaties zijn allemaal uitgevoerd. Het stucwerk of definitieve schilderwerk kan optioneel ook worden uitgevoerd. Zo heeft u geen bouwstress en kunt u rustig genieten van de bouw. U bent uiteraard van harte welkom om op elk moment te komen kijken. Geen vaste tijden en slechts 3x per bouwtraject, maar we betrekken u graag bij de bouw. Het is tenslotte uw woning en we begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de bouwwijze.

Zelf uw woning bouwen geeft voldoening!

© Copyright Finnhouse 2018