Bijgebouw

Hebt u behoefte aan een extra opslag ruimte of woon- of kantoorruimte. In houtbouw is een dergelijk bijgebouw of aanbouw, zonder zware fundering, vaak mogelijk tegen geringe kosten. Ook maken prefab houtbouw delen het mogelijk om op moeilijk bereikbare locaties uw wens toch te vervullen.

Bij woonhuizen en villa’s kunnen bijgebouwen in dezelfde stijl worden gebouwd.  Deze worden veelal met smallere logs uitgevoerd of in houtskeletbouw. Vaak zonder isolatie.

De kunst bij het ontwerpen van een bijgebouw is vooral om met beperkte mogelijkheden functioneel om te gaan. Bijgebouwen als garages en tuinhuizen of speciale gebouwen, als een prieel of hooiberg zijn mogelijk. Daarnaast ook aanbouwen ter uitbreiding van de woningen of een opbouw op een plat dak. Dakkapellen en veranda’s zijn vaak gebouwde extra’s.

139 3335 Heiloo bijgebouw DSC_0143     166b bijgebouw 3595 schuur sedum dak IMG_5578     166c bijgebouw kassahuisje vrijthof 3402 IMGP3954 maandag 26 nov middag     Digital StillCamera

Desgewenst kunt u zelf uw bijgebouw of aanbouw realiseren, hetgeen weer kosten bespaart.
Bijgaand enkele foto’s van aanbouwen, garages en tuinhuisjes.

Uiteraard bent u van harte welkom om samen met ons uw unieke bijgebouw te ontwerpen en te bouwen. Ga naar ‘contact‘ om een afspraak te maken.

Logo-Finnhouse-footer

Wilt u onze kleine showroom bezoeken of heeft u vragen, neem dan contact op met onze receptioniste.
U kunt via haar ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek plannen met één van onze deskundige adviseurs,
eventueel samen met onze architect.

Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Contact opnemen


      (C) Finnhouse      Realisatie: Dommelweb Internet
WordPress Themes