Woning en Villa

In een woning moet u zich thuis voelen. Het moet uitstralen waar u voor staat en uw familie als een warme deken omkleden. U heeft waarschijnlijk tal van wensen voor uw woning. Het unieke aan Finnhouse woningen is dat we samen met u een woning ontwerpen. Al uw wensen in een ontwerp terug laten komen, zodat uw woning perfect voor u is en u tevreden bent, daar staan we voor.

134 3455 villa Rotterdam IMG_1405 def     135 woning 3595 BergenIMG_6501     OLYMPUS DIGITAL CAMERA     15 woning 3367 Oostkapelle achter

Over het algemeen wordt bij de woningen voor permanente bewoning logbouw toegepast, een zogeheten loghuis, veelal in combinatie met houtskeletbouw. Het gebruiksoppervlak varieert van 90 tot zo’n 250 m2.  Inmiddels zijn er vele, onder architectuur ontworpen, woningen en villa’s gerealiseerd en hebben we een uitgebreid portfolio met ontwerpen. Komt u daarom gerust langs om ideeën op te doen. Om enig inzicht te geven in verschillende stijlen hebben we diverse impressies in categorieën onderverdeeld. Klik op de categorie om een film te starten waar u de sfeer kunt proeven die bij u past.

Moderne woningen

Traditionele woningen

Klassieke woningen

Uiteraard bent u van harte welkom om samen met ons uw unieke woning (loghuis of HSB-huis) te ontwerpen en te bouwen. Ga naar ‘contact‘ om een afspraak te maken.

Schuurwoning bouwen

Op schuurwoning-bouwen.nl vind u al onze moderne houten woningen, volgens het paal- en balkconcept gebouwde huizen. Bekijk daar ook eens de Finnhouse Kop-Staartwoning, de ideale woning voor na het pensioen gebouwd in het Paal- en Balksysteem.

Logo-Finnhouse-footer

Wilt u onze kleine showroom bezoeken of heeft u vragen, neem dan contact op met onze receptioniste.
U kunt via haar ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek plannen met één van onze deskundige adviseurs,
eventueel samen met onze architect.

Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Contact opnemen


      (C) Finnhouse      Realisatie: Dommelweb Internet
WordPress Themes