Karakter en sfeer

Een Finnhouse is een eigenzinnig huis. Een woning met karakter. Wonen in een Finnhouse is een bijzondere ervaring door de combinatie van kwalitatieve, functionele én esthetische waarden.

Een houten woning heeft een  opvallend robuuste aanblik die tegelijk warmte, sfeer en woongenot uitstraalt. Een Finnhouse staat voor iets en wil zich onderscheiden van de rest.  Een woning die bij u past en iets zegt over uzelf!

 

Finnhouse maakt natuurlijk wonen waar!

9 karakter IMG_1324 H markt schrijver     10 karakter 2801 van Vliet Vijfhuizen binnendeur     10b duurzaam IMGP5129     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De sfeer van een Finnhouse moet u beleven! Een Finnhouse woning geeft rust en een continu vakantie gevoel. Een warm thuiskomen, elke keer weer.

 

Een Finnhouse heeft een eigen karakter.  Er zijn oneindig veel variaties mogelijk. Aan de buitenzijde de karakteristieke afwerking met logs of schijnlogs en aan de binnenkant een strak afgewerkte gestuukte wand of juist alles in hout. Het kan allemaal! Zelfs de buitenzijde kan een combinatie van stenen en houtbouw zijn.  Hoe dan ook , de woning is precies zoals u wilt en ademt sfeer!

Logo-Finnhouse-footer

Wilt u onze kleine showroom bezoeken of heeft u vragen, neem dan contact op met onze receptioniste.
U kunt via haar ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek plannen met één van onze deskundige adviseurs,
eventueel samen met onze architect.

Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Contact opnemen


      (C) Finnhouse      Realisatie: Dommelweb Internet
WordPress Themes