Karakter en sfeer

Een Finnhouse is een eigenzinnig huis. Een woning met karakter. Wonen in een Finnhouse is een bijzondere ervaring door de combinatie van kwalitatieve, functionele én esthetische waarden.

Een houten woning heeft een  opvallend robuuste aanblik die tegelijk warmte, sfeer en woongenot uitstraalt. Een Finnhouse staat voor iets en wil zich onderscheiden van de rest.  Een woning die bij u past en iets zegt over uzelf!

 

Finnhouse maakt natuurlijk wonen waar!

9 karakter IMG_1324 H markt schrijver     10 karakter 2801 van Vliet Vijfhuizen binnendeur     10b duurzaam IMGP5129     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De sfeer van een Finnhouse moet u beleven! Een Finnhouse woning geeft rust en een continu vakantie gevoel. Een warm thuiskomen, elke keer weer.

 

Een Finnhouse heeft een eigen karakter.  Er zijn oneindig veel variaties mogelijk. Aan de buitenzijde de karakteristieke afwerking met logs of schijnlogs en aan de binnenkant een strak afgewerkte gestuukte wand of juist alles in hout. Het kan allemaal! Zelfs de buitenzijde kan een combinatie van stenen en houtbouw zijn.  Hoe dan ook , de woning is precies zoals u wilt en ademt sfeer!