Bouwen

Wij onderscheiden drie uitvoeringsmogelijkheden:

  1. de woning sleutelklaar;
  2. cascobouw;
  3. zelfbouw.

De sleutelklare woning (exclusief keuken) leveren wij kant-en-klaar op. Het schilderwerk wordt vaak in eigen beheer uitgevoerd, maar kan ook door Finnhouse uitgevoerd worden.

 

Cascobouw betekent dat wij zorgdragen voor de aanleg van de fundering en de casco-opbouw van uw bouwpakket zodat deze wind- & waterdicht is. Het casco opbouwen van het bouwpakket duurt slechts twee tot vier weken. Dit is inclusief het aanbrengen van de dakpannen, goten en buitenkozijnen met beglazing.

 

Zelfbouw betekent dat wij u alleen een bouwpakket leveren. Daarna gaat u zelf aan de slag. De fundering, dakpannen en alle installaties alsmede de gehele opbouw en afwerking voert u in eigen beheer uit. De zelfbouw van een Finnhouse is niet moeilijk: honderden klanten zijn u voorgegaan. Naast een zekere handigheid en technisch inzicht, is vooral belangrijk dat u voldoende tijd beschikbaar heeft. Het spreekt voor zich dat wij u een uitstekende bouwinstructie, instructie-CD en bouwbegeleiding op de bouwplaats geven, zodat u volledig zelf uw eigen huis kunt bouwen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     39 HOUTBOUWSYSTEMEN 3123 000_0002   25 bijgebouw 3575 bussum 4 IMG_2908     25b IN AANBOUW 3604 IMG_0366

Logo-Finnhouse-footer

Wilt u onze kleine showroom bezoeken of heeft u vragen, neem dan contact op met onze receptioniste.
U kunt via haar ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek plannen met één van onze deskundige adviseurs,
eventueel samen met onze architect.

Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Contact opnemen


      (C) Finnhouse      Realisatie: Dommelweb Internet
WordPress Themes