Uniek ontwerp

Elk mens is uniek. Door samen met ons zelf invulling te geven aan het ontwerp van de woning, realiseren wij een woning die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Hout biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. De bouwstijl en gewenste sfeer bepalen we samen met u . Finnhouse zorgt voor een uniek ontwerp op maat. Gebaseerd op een basismodel of geheel nieuw ontworpen door onze architect. Zo ontstaat uw unieke Finnhouse houtbouw woning. Eigenzinnig en met uitstraling.

 

Tijdens het ontwerp proces krijgt u ook advies over energiebeperkende mogelijkheden en toepassing van zeer duurzame materialen. We proberen primair energie te besparen door natuurlijke isolatie en minder door het toepassen van installaties.

 

Zo ontstaat een huis op maat, waarin wij uw persoonlijke smaak, uw wensen wat betreft detaillering, afwerking en installaties meewegen. Onze medewerkers houden van hout en denken in houtconstructies en oplossingen. De zware grenen logs geven een loghuis een opvallend robuuste aanblik die tegelijk warmte, sfeer en woongenot uitademt en uitstraalt. Houtskeletdelen zijn daarentegen vaak strak afgewerkt met gestucte wanden. Onze P&B woningen ogen modern met de opvallend grote raampartijen en grote kolommen.

Kopie van 6004 naturel-donkerdakhoogendoorn-leiden   3684 Emmalaan 01     de vries-Frankrijker pers

Zo is bij ieder huis het exterieur en interieur persoonlijk te bepalen. Kijk naar de impressies. Een op maat ontworpen woning die bij u past zegt daarom iets over uzelf!

In elke fase van het ontwerp- en bouwtraject kunt u een beroep op ons doen voor advies. Bijvoorbeeld over de inrichting van het interieur, de installaties, de dakpannen, het verfsysteem, de keuken of de verzekering. We staan u ook ter zijde als u ervoor kiest uw huis (deels) zelf te bouwen. Voor, tijdens en na de bouw zijn wij graag uw klankbord en kunt u op ons bouwen. Lees meer…over het proces van droom tot droomhuis.

Logo-Finnhouse-footer

Wilt u onze kleine showroom bezoeken of heeft u vragen, neem dan contact op met onze receptioniste.
U kunt via haar ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek plannen met één van onze deskundige adviseurs,
eventueel samen met onze architect.

Wij zijn op afspraak geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Contact opnemen


      (C) Finnhouse      Realisatie: Dommelweb Internet
WordPress Themes