Ontwerp- en
bouwproces

Wij ontwerpen uw woning op maat. Wij geloven niet in standaard catalogus woningen, maar een woning die speciaal ontworpen is naar de eisen en wensen van de bewoners, maar ook die past op haar locatie. Uw droomwoning!

U kunt, met onze begeleiding, uw woning zelf bouwen. Velen zijn u voor gegaan. Ook casco bouw behoort tot de mogelijkheden, of geheel sleutelklaar. We bouwen met prefab elementen waardoor uw woning sneller gerealiseerd wordt. Geen langdurige bouwtrajecten dus!

Waarom houtbouw

Uniek wonen

Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuukte wanden/plafonds en de zichtbaar houten constructie maken de woning sfeervol.

Duurzaam bouwen

Natuurlijke, ecologische en duurzame materialen zorgen voor comfort en een gezond leefklimaat! Hout is het meest natuurlijke bouwmateriaal ter wereld. Het heeft namelijk een goede isolatiewaarde en uitstekende fysische eigenschappen. Hout isoleert wel 10x beter dan steen!

Gezond wonen

In plaats van de woning in te pakken met dampdichte folies als een regenjack, maken wij de wanden juist damp open. Zo kan het vocht uit de woning en is de luchtvochtigheid beter. Hout ademt, neemt vocht op en staat dit weer af en werkt regulerend op de vochtigheid.

Energiezuinig wonen

Ons uitgangspunt bij het ontwerp is goede, natuurlijke isolatie en een slim ontwerp. We oriënteren leefruimten zo veel mogelijk op het zuiden en passen grote overstekken en grote ramen toe, zodat we optimaal gebruik maken van de warmte en het licht van de zon.

Snel bouwen

Door te bouwen met prefab elementen realiseren wij in een korte tijd uw woning! Bovendien maken wij de prefab onderdelen onder ideale omstandigheden in de fabriek, wat ook de kwaliteit ten goede komt.

Brochure aanvragen

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag dan nu de brochure aan.
Wij zullen u de documentatie zo spoedig mogelijk toezenden.

© Copyright Finnhouse 2018