kenmerken

  • inhoud: 850m3
  • oppervlakte begane grond: 120m2
  • oppervlakte totaal: 215m2
  • aantal slaapkamers: 4
  • aantal badkamers: 2
  • werkkamer: ja
  • levensloopbestendig: ja

In Hilversum is een moderne, stadse variant op een schuurwoning gerealiseerd. Deze woning typeert zich door haar schone lijnen die vanuit het dak, zonder overstek doorlopen in de zijgevel van de woning. De hoogte van de plafonds geeft het interieur een extra bijzonder en ruimtelijk gevoel, wat de vide nog eens extra benadrukt.

Ook in het interieur is een lijnenspel terug te vinden. De paal en balk structuur is prachtig zichtbaar tussen de strak gestucte wanden en de betonlook gietvloer. De verbindende factor met buiten is ontstaan door de enorme glaspartij die op hoogte van de vide zichtbaar is tot in de nok van het huis.