kenmerken woning:

  • inhoud: 550m3
  • oppervlakte begane grond: 100m2
  • oppervlakte totaal: 170m2
  • aantal slaapkamers: 3
  • aantal badkamers: 2
  • werkkamer: ja
  • levensloopbestendig: ja

Ontwerp:

Deze compacte schuurwoning in Rockanje is ontworpen als recreatiewoning, maar voldoet aan alle eisen voor permanente bouw. Het strandgevoel is doorgezet in de look en feel van de woning: zacht blauwe tint van de geveldelen en de robuuste betonvloer.

Plattegrond:

De woonkamer en open keuken zijn op de tuin gericht, met prachtig uitzicht op de tuin door de grote glasgevel. Er is daarnaast een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat de woning levensloopbestendig is. De schuur biedt ruimte voor opslag en fietsen. Op de verdieping zijn de slaapkamers compact gehouden, behalve de masterbedroom die grenst aan de glasgevel. Op de overloop is een werkruimte ingericht.

Technisch:

De luchtwarmtepomp en vloerverwarming zorgen voor de verwarming in de woning. Op het dak zijn PV panelen geplaatst voor opwekking.