kenmerken woning:

  • inhoud m3: 670 m3
  • opp begane grond: 120 m2
  • opp totaal: 160 m2
  • aantal slaapkamers: 2, optioneel 3
  • aantal badkamers: 1
  • werkkamer ja
  • levensloopbestendig ja

Ontwerp:

In De Kwakel nabij Uithoorn ligt deze ‘natuurlijke’ schuurwoning. De woning is in een natuurlijke omgeving, met rondom een beek en uitkijkend op ooievaarsnesten en pure natuur. Door het houten spant en de bruine geveldelen gaat deze schuurwoning op in de natuur.

De woonkamer is ruim bemeten en de vide met de volledige glasgevel zorgt ervoor dat de natuur naar binnen wordt gehaald. De aanwezige houten constructie en het houten dakbeschot zorgen voor een warm en behaaglijk gevoel. De stoere beton ciré vloer is juist robuust en zorgt voor een Scandinavische feel.

Op de begane grond is de slaapkamer, met aangrenzend de badkamer gesitueerd. Op de verdieping is een extra riante logeerkamer en vanaf de open muziekkamer kan men vrij uitkijken over de vide en door de glasgevel op de natuur.