kenmerken:

  • inhoud: 715m3
  • oppervlakte begane grond: 210m2
  • aantal slaapkamers: 3
  • aantal badkamers: 2
  • werkkamer: ja
  • levensloopbestendig: ja

In het weidse landschap van Sommelsdijk is deze barnhouse gerealiseerd. In combinatie met een bijpassend bijgebouw vormt deze woning een gebalanceerd en samenhangend geheel. Het exterieur van deze woning typeert zicht door de gevelbekleding die speels gepositioneerd is. De horizontale lijnen in het exterieur van de woning zijn doorgetrokken in de gevelbekleding van het bijgebouw. Hierdoor ogen de woning en het bijgebouw slank en tegelijkertijd uniform.

Het is belangrijk om voor een gebalanceerd uiterlijk te kiezen als het gaat om grote volumes zoals deze. Bij Finnhouse trachten we zo veel mogelijk rekening te houden met het landschap door dit te betrekken in het ontwerp. De bewoners vormen net als de omgeving het kader voor onze ontwerpen. Hout zorgt voor een toegankelijk,vriendelijk en natuurlijk karakter.